tisdag 15 november 2011

Nu har tävlingen startat!

Nu har ni chansen att vinna ett presentkort på 200:- hos Solentro. Där kan ni göra er egendesignade bok med bilder, texter med mera. Hela tre personer vinner ett presentkort på 200:- vardera och det bästa av allt, alla som är med och tävlar får ett presentkort på 100:- från Solentro. Så alla vinner något!För att vara med och tävla: Ska ni länka till tävlingen från er egen blogg och använda bilderna här ovan och även texten som står mellan "". Skicka sedan en länk till min mail för att visa mig er blogg. Ni som inte har en blogg kan tipsa 5 av era vänner och skicka en kopia av mailet till mig på michaelaforssen@gmail.com. Tävlingen pågår tom: 2011-12-15

"Jag är med och tävlar på http://kreativtskrivande.blogspot.com/ om presentkort hos http://www.solentro.se/. Tre stycken vinner ett presentkort på 200:- att göra en egen bok för, och ALLA som är med och tävlar får ett presentkort på 100:-. perfekt, visst? Tävla du med. Tävlingen pågår tom 2011-12-15".


Obs! Presentkoderna avser böcker. Böcker från 49 kr. Rabatten gäller en gång per hushåll och avser endast våra böcker, frakt och emballage tillkommer med 49 kr. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Hos Solentro skapar man enkelt sin egen bok; mina bästa recept, min första bok, livsberättelse, minnesbok, födelsedagsbok, bloggbok, vänbok, fotobok, novell, roman, dikt eller reseskildring – det är bara din egen kreativitet som sätter gränserna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar