Om bloggen

Tanken med den här bloggen är att det ska vara som ett slags öppet bibliotek, en kunskapskanal för alla som är intresserade av skrivandet. Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller redan publicerad författare. Utan tanken är att inspirera alla till att skriva, oavsett vart man befinner sig i den skrivande processen.
Här samlar jag alla möjliga råd och tips för att lära ut och inspirera mina besökare. Det är allt möjligt som tas upp t.ex. bokrecensioner, skrivguider, olika skrivverktyg m.m. Materialet presenteras i olika medier så som i text, bild och videos.

I kategorierna på den högra sidan har jag delat in allt material så att man enkelt kan leta fram det man vill veta mer om. Man kan också använda sig utav sökrutan om det är något specifikt man vill söka efter. Det finns även länkar till andra bra sidor som jag rekommenderar att besöka.

Jag som skriver den här bloggen är en privatperson, all information är helt gratis för er besökare och jag tjänar inga pengar på denna blogg. Mycket av det som finns här har inte jag personligen skrivit utan jag samlar som sagt på material och då har jag hänvisat till källan i de texter som inte jag själv har skrivit.

Det är med stor glädje och entusiasm jag presenterar denna skrivblogg. Varmt välkommen in att ta del av alla kunskap och inspiration!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar